Home » Over

Over

Ik ben Dennis Smits, sportfysiotherapeut.

 

Mijn passie ligt bij sport en bewegen. Na een carrière als wedstrijdzwemmer (diverse keren tweede van Nederland, met als specialisatie 100 meter rugcrawl) heb ik waterpolo op nationaal niveau beoefend. Ook nu sport ik nog graag: hardlopen, fitnessen, skiën, schaatsen, en mountainbiken. Ook ben ik actief geweest met tennissen.

 

Sinds september 2010 werk ik als fysiotherapeut en in 2015 ben ik afgestudeerd als master sportfysiotherapeut aan de SOMT te Amersfoort.

 

Na mijn studie heb ik mezelf gespecialiseerd in het revalideren van hamstring blessures. Dit was onderdeel van mijn afstudeeropdracht. Ook het revalideren na kruisbandreconstructies is een aandachtsgebied geworden. Sinds 2016 heb ik mezelf aangesloten bij het schoudernetwerk nhn. Ik heb de cursussen sportmasseur en blessurepreventie voltooid en vanaf 2004 tot 2009 heb ik als verzorger van nhu de regiotop van het schaatsen behandeld.

 

De combinatie van mijn sportieve drive en het mensgericht werken maakt dat ik mijn vak met plezier en persoonlijke betrokkenheid uitoefen.

 

Vanuit mijn passie is het mij op het lijf geschreven om u te helpen revalideren, het hoogste niveau te bereiken en blessures te voorkomen. Dit op basis van kennis en kunde en met overtuiging en vertrouwen, om samen tot een optimaal resultaat te komen.